Gerealiseerde projecten

 

Referenties uit de praktijk

Bijles heeft niet altijd het verhoopte resultaat na 1 of 2 lessen. Soms is een hoofdstuk slecht begrepen vanwege afwezigheid of ziekte en dat kan wel snel recht gezet worden op een korte periode. Dikwijls echter wordt voor bijles gekozen na een slecht examen of een mindere trimester: enkele maanden achterstand en verkeerd begrijpen worden niet zomaar gecorrigeerd op een paar uur. Daar is veel oefening voor nodig om het slechte stuk achterwege te laten en wat correct is te accepteren. Het is dus belangrijk dit in te zien maar ook correct in te schatten. Hieronder een aantal commentaren van de ouders bij de resultaten na een poosje bijles.  


Lars en Aster - 3e graad wiskunde, chemie en biologie: Zowel lars als aster zijn geslaagd! Aster heeft zijn punten goed opgehaald. Lars had voor biologie op zijn examen zelfs 60 %. Chemie en fysica heeft hij niet kunnen ophalen. Voor deze 2 vakken werd hij gedelibireerd. Bedankt voor de goede uitleg, het heeft zeker het verschil gemaakt bij...

Jasper - 2e graad wiskunde: Geslaagd! 63,5% op wiskunde, dus echt uitmuntend gezien de uitschuiver in de kerstperiode en nog 4,5% meer dan met Pasen. Goed nieuws dus! Je hebt duidelijk een boost gegeven aan zijn inzet en vertrouwen. Waarvoor dank uiteraard!